27.2.08

Χιονι; Τι ειναι παλι αυτο;;

Οταν ζεις στη Βαρκελωνη τοσο καιρο οχι μονο το χιονι ξεχνας αλλα και τη βροχη, τις αστραπες, τις βροντες, το να χουχουλιαζεις στις κουβερτες κι εξω να ριχνει καρεκλοποδαρα (ενταξει, ενα κρυο το χειμωνα θα το περασεις οποτε το χουχουλιασμα δεν το γλυτωνεις). Πως ελεγε εκεινο το "εδω εχει παντα ηλιο"; Επισης ελεγε πως ειχα πει θα φυγω κι ομως ειμαι ακομα εδω αλλα ας μην ανοιγουμε αλλα θεματα.

Το χιονι λοιπον. Οσοι τυχεροι το ειδατε και φετος ελπιζω να το χαρηκατε σαν μικρα παιδια, οπως το χαιρονται ολοι οταν αρχιζει να ασπριζει τα παντα. Ξερω πως εχει μερες που ελιωσε κι εκει αλλα θυμηθηκα τη φωτογραφια που μου εστειλε ο μπαμπας-Μιχαλης απο τα χιονισμενα Γιαννενα κι ειπα να την βαλω να τη δειτε.

Φιλια!

18.2.08

Forward me

Δεν θελω να γινομαι κακια, πραγματικα δεν το θελω. Εχω ενα προβλημα ομως. Σιχαινομαι τα forward emails. Τα σιχαινομαι! Βαριεμαι ακομα και να κανω το κλικ να τα σβησω, ποσο μαλλον να τα ανοιξω. Ετσι μπορει και να γινω κακια τελικα. Γιατι μια και δυο φορες θα στις συγχωρησω. Αν ομως εισαι απο αυτους που κανουν καμια δεκαρια forward την ημερα την εχεις ασχημα και θα την ακουσεις, ευγενικα οσο μπορω αλλα θα την ακουσεις.

Ειναι πολλοι οι λογοι για αυτη μου την συμπεριφορα, κι ειπα να σας πω τον πονο μου (εκτος αν θελετε να σας τον κανω forward).

1. Ο παλιος ειναι αλλιως. Ας ξεκαθαρισουμε κατι. Ειμαι στο "επαγγελμα" δεκατρια ολοκληρα χρονια. Δεκατρια χρονια μπροστα σε μια οθονη σχεδον μερα νυχτα. Ποσα αστεια βιντεο με τυπους που τρωνε τα μουτρα τους, powerpoints με ευχες για μια ομορφη μερα, φωτογραφιες απο γλυκουλικα μωρα και ζωα και λοιπα ασχετα μπορει να αντεξει κανεις;; Μα ποσα;; Αν δεν εχεις κατι πραγματικα αλλα πραγματικα πραγματικα ενδιαφερον να μου δειξεις καλυτερα στειλτο σε καποιον αλλον να μη χανω κι εγω το χρονο μου, please!

2. Μα με ξερεις κι απο χτες;; Το χειροτερο ειναι πως αυτοι που καταληγουν να σου στελνουν ολα αυτα τα ασχετα forward ειναι εξισου ασχετοι. Πιθανοτατα να μην ειχαν νεα σου τα τελευταια δεκα χρονια. Πιθανοτατα να σε ξερουν γιατι μια μερα τους αφησες ενα σχολιο στο blog τους. Πιθανοτατα να μη ξερουν καν με σιγουρια αν εισαι αντρας ή γυναικα, αν ζεις ή αν πεθανες!! Αλλα εισαι στο mail list τους! Οποτε την εβαψες....

3. Πες και κανα νεο βρε αδερφε!! Κι αν στην τελικη με ξερεις κι απο χτες, γιατι βρε πουλακι μου δε μου στελνεις που και που ενα γεια, ενα νεο απο τη ζωη σου, τι κανει ο φιλος μας ο ταδε που εχω να δω χρονια, πως πηγε η μερα σου σημερα;;; Γιατι;; Ετσι για αλλαγη, στειλε κι ενα κανονικο mail που και που, τι περισσοτερο μπορει να μου προσφερει ενα ηλιθιο βιντεακι;

4. Μα σβησε επιτελους αυτη τη spam list!!! Κι αντε, αποφασισες μετα απο ολα οσα σου εσυρα να μου το στειλεις το γαμ@#€@ το email. Κανε βρε τεμπελη/α ενα κοπο να σβησεις ολο αυτο το συρφετο απο διευθυνσεις mail αγνωστων που συσσωρευεται και μεγαλωνει μερα με τη μερα!! Ημαρτον, γιατι πρεπει να δω ολη την αλυσιδα δυστυχισμενων θυματων απο την οποια περασε το spam σου πριν φτασει σε μενα;;

Ενταξει, ξερω, ξυπνησα στραβα. Πηρα και πεντε forward απανωτα πριν απο δεκα λεπτα απο τα οποια τα τρια τα ειχα ξαναδει και τα αλλα δυο ηταν μαλακιες και μου την εδωσε. Θα μου περασει. Αρκει να ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΑ FORWARD ΓΑΜΩΤΟ!!

:P