10.10.06

Blogακι μου συγνωμη!

Νιωθω την αναγκη να σου απολογηθω... σε εχω ξεχασμενο το ξερω. Μονο κι ερημο, να περιμενεις ενα καινουριο ποστ, μια νεα φωτο, μια αλλη καθημερινη μου ιστορια... κι εγω τιποτα, εξαφανισμενη. Και δεν μπορεις και να με παρεις ενα τηλεφωνο καημενο μου, να μου την πεις στα ισια...

"ρε Αννα τι θα γινει δηλαδη, θα μας αφησεις εδω να αργοπεθαινουμε; καλα σου κρατησαμε παρεα δυο χρονια τωρα; ουτε τα γενεθλια μου δεν θυμηθηκες φετος, ντροπη!"

...και θα εχεις και δικιο να μου γυρισεις την πλατη και να κοιμηθεις μουτρωμενο.... κι εγω να προσπαθω να κανω login και να μη με αφηνεις, black list, ανεπιθυμητη, να βαλεις τον μπαμπα Blogger να μου κλεινει το τηλεφωνο.

Αλλα να, ξερεις τωρα μωρε, ετρεχα. Νομιζεις εγω δεν ηθελα να μπω σιγα σιγα στην αγαπημενη μου ρουτινα μετα το καλοκαιρινο τρεξιμο; Να, οπως ακριβως τα λεει κι η mindstripper στο Σπιτι μου, σπιτακι μου. Να ερθει ο χειμωνας επιτελους. Να κλεινομαι σπιτι και να βλεπω ταινιουλες με παρεα. Να πηγαινω σινεμα (οπωσδηποτε παρεα με ποπ κορν). Να εχω χρονο να μαγειρευω για φιλους και να δοκιμαζω τις περιεργες συνταγες που μου αρεσουν! Και φυσικα να σου γραφω. Καθε βδομαδα τουλαχιστον, ενα γεια, να μη νιωθεις μονο.

Σε παρακαλω, συγχωρεσε με... φιλοι και παλι; Θα σου βαλω και μια φωτο να σε γλυκανω... Ενταξει;



Γινεται να μην πατησω αεροδρομιο για κανα διμηνο;;

6 comments:

mindstripper said...

Καλώς την.

Τώρα που γύρισες, που θα χειμωνιάσει σιγά-σιγά, και θα υπάρχουν για συντροφιά η ζεστασιά του σπιτιού, οι φίλοι, οι ταινίες και τα νόστιμα μαγειρευτά, νομίζω το μπλογκάκι σου θα σε συγχωρέσει σίγουρα. ;-)

Anonymous said...

Θέλω να καταγγείλω αυτά τα μαγειρέματα για φίλους!!! Κοινώς, τις περίεργες συνταγές τις μαθαίνουμε για τον εαυτό μας και οι υπόλοιποι σαλατούλα άντε και κανά αυγό!!!!

Blogακι μην ψαρώνεις... Κράτα γερά!!!

Anna said...

Ελπιζω να με συγχωρεσει, κι αυτο και οι φιλοι που εχω μισοπαραμελημενους... ισως με την καταλληλη συνταγη να τους ριξω :Ρ

(Κι ελεγα κι εγω, πολυ δεν αργει αυτος να μου την πει για τα αυγα;; Οχι που θα το αφηνε...)

J. said...

Χμμμ, τι παίζει εδώ βρε παιδιά;
Πολύ ζωντάνια βλέπω σ΄αυτό το blogάκι...

Nenyaki : ) said...

ακόμα περιμένω τα "Ι loved & Ι hated" της Σαντορίνης! :P


...φιλάκια :)

NetKerveros said...

Άστα να πάνε. Τα έχω κάνει και εγω μαντάρα με το blog μου!