17.5.07

Αλληλούϊα!!

Επιτελους! Μολις χτες με ειδοποιησε ο συναδερφος - συμπατριωτης - συμπασχοντας Μιχαλης πως η Vueling (low cost αεροπορικη εταιρεια της Καταλονιας με εδρα την Βαρκελωνη) εγκαινιαζει νεα γραμμη Βαρκελωνη-Αθηνα απο τελος Ιουνιου!! Απευθειας πτηση! Και αναλογα βεβαια ποτε το κλεισεις (οπως με ολες τις low cost), εισητηριακι απο μολις 100 ευρω πηγαινελα!! Φθηνοτερο απο το one-way Αθηνα-Γιαννενα δηλαδη (καταραμενη Ολυμπιακη)!! Για να λεμε βεβαια και το αρνητικο της υποθεσης (ε, δεν θα υπηρχε κι ενα αρνητικο;) η πτηση φτανει Αθηνα γυρω στις 3 τα ξημερωματα και φευγει απο εκει γυρω στις 4, αγρια χαραματα. Αλλα αν ειναι να γλυτωσω 100 και 200 ευρω και το connection σε Ζυριχες και Ρωμες... χαλαρα!

(να περιμενω κυμα επισκεπτων να μου φορτωνεται καλοκαιριατικα; τι θελω και μιλαω.... αλλα αντε, μια ξεναγηση θα σας την κανω, χαλαλι :Ρ)

10 comments:

snikolas said...

Σοβαρά; Έεεεεεεεεεεεεεεεεεερχομαι!

Anna said...

ε, εεεεεεεεεεεεεεεεελα ντε!!

(το ξερα οτι τρωγεσαι για ταξιδακι γιαυτο και το εγραψα μπας και ξεθηκωθεις :Ρ)

Σικελια said...

αντε να δούμε πότε θα μπει και η Valencia στη λίστα , γιατί καλές οι μονοήμερες στάσεις στην Ιταλία αλλά με κούρασαν λιγάκι

Anna said...

Και μια σταση Βαρκελωνη δε σε βολευει στο μεταξυ σαν εναλλακτικη; Με την ιδια την Vueling, ή αλλιως τρενακι (no, Renfe no!)

Σικελια said...

Μεταξύ μας, η Βαρκελώνη είναι λιγάκι επικίνδυνη. Κάθε φορά που ανεβαίνω (γιατί ούτε Ελληνική Πρεσβεία αποκτήσαμε ακόμη εδώ) ξεμένω παραπάνω από όσο θα έπρεπε ;)

Apostolos Papadis said...

Καλώς ήρθες πίσω (τώρα το πήρα χαμπάρι). Τα νέα που δίνεις είναι ευχάριστα! Ενημέρωσα ήδη τα μέλη της penya στην Αθήνα! Θα γλιτώσουμε το ηλίθιο αεροδρόμιο της Γενεύης με τους μουντρούχους Ελβετούς που σου έπαιρναν τα ευρώ και σου έδιναν φράγκα! :-D

X-myalismenos said...

Αννα σ ευχαριστούμε γιά την πληροφορία.
Ηδη την αναρτήσαμε στο site μας (barcelonistas.gr),γιατί γιά μας αποτελούσε μεγάλο βραχνά το συγκεκριμένο θέμα.
Ελπίζω μόνο να...ήρθε γιά να μείνει και όχι απλώς γιά να ξεκαλοκαιριάσει.
Και πάλι ευχαριστούμε!

Anna said...

Καλως τους ελληνες cules!! :)
Χαιρομαι που βοηθησα, τα παντα για την Barça, κι ας μας πληγωσε ετσι φετος...

Τιβεριε, οντως το αεροδρομιο της Γενευης ειναι μεγαλη ταλαιπωρια (αν και το ωραριο της Vueling θα ειναι επισης). Εξαρχειωτη, τρεχω να δω το site σας! Πιστευω θα μεινει, ισως το καλοκαιρι να ειναι με μεγαλυτερη συχνοτητα οι πτησεις αλλα σιγουρα θα εχει και χειμωνα. Θα παρακολουθω τις εξελιξεις στο barcelonistas κι οταν θα κανετε επιδρομη προς τα δω για καναν αγωνα μπορει και να σας συνοδεψω :) Το Καμπ Νοου ειναι απιστευτο by the way ;)

Apostolos Papadis said...

Μην πληγώνεσαι! Δεν ειμαστε Μπάρσα για τους τίτλους μόνο! Έχουμε κάνει αρκετές εκδρομές στην πόλη και θα είναι χαρά μας να μας συνοδέψεις! :-)

...Tots units fem forca...

X-myalismenos said...

Aννα σ ευχαριστούμε γιά...την επίσκεψη.
Να σημειώσω απλώς πως σε λίγα εικοσιτετράωρα "ανεβαίνει" το καινούργιο μας site.
Θα επιθυμούσαμε διακαώς (Sic) μιά συνεργασία με κάποιον Ελληνα ή Ελληνίδα που μένει μόνιμα στην Βαρκελώνη.
Γιά μας έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η γνώση της καθημερινότητας και του "σφυγμού" της αγαπημένης μας πόλης
Ενα blog με τίτλο "Γράμμα απ την Βαρκελώνη" σε περιμένει,αν το επιθυμείς κι εσύ.
Γιά περισσότερες λεπτομέρειες γράψε μου στο nikos.karamanos@gmail.com
Eυχαριστώ γιά την προσοχή σου.
Καλό καλοκαίρι.