10.8.07

I am a lonely cowboy...




Οι διαδρομοι του πανεπιστημιου ειναι αδειοι, ιχνος ζωης σε ακτινα χιλιομετρου.
Ζεστη, ο ιδρωτας λαμπει στο μετωπο, το κλιματιστικο σταματησε να δουλευει, ολα νεκρωνουν τον Αυγουστο.
Ενα αερακι περναει ευτυχως που και που, κανοντας μια μπαλα σκονης να κινειται αναλαφρα.
Περπαταω στον ερημο διαδρομο και τα τακουνια μου ακουγονται ρυθμικα στο πλακακι.
Ξαφνικα, καποιος βγαινει απο ενα γραφειο στο βαθος του διαδρομου.
Δυσκολευομαι να τον αναγνωρισω αμεσως, η σκια του διαγραφεται απειλητικη στο ημιφως...
Στεκομαστε για λιγο ακινητοι, κοιταζομαστε νευρικα....

Τουριρουριρουυυυ ρου-ρι-ρου(Σφυριγμα, μουσικη υποκρουση "Για μια χουφτα δολαρια" ή "Ο καλος, ο κακος κι ο ασχημος", δεν ειμαι σιγουρη.)

Το αμηχανο της στιγμης περναει και συνεχιζουμε ο καθενας στο δρομο του.
Αλλη μια μερα που επιβιωσαμε στην αγρια Δυση.

:P

Υ.Γ.: Τωρα αν πω οτι δεν με πειραζει που εσεις οι παλιο-μπλογκερς πλατσουριζετε στις παραλιες ενω εγω ουτε απο μακρυα δεν εχω δει θαλασσα θα με πιστεψετε; Παλι καλα που χω και την Αλεξ εδω κι ας την εχω αφησει να τρεχει μονη της στα μουσεια...

12 comments:

Anonymous said...

kale su??den exeis paei sth thalassa akoma??dwse surma kai erxomai!pame thalassa twra!!!

Anonymous said...

Καλημέρα!!! Δεν είσαι η μόνη στη bloggoσφαιρα που δεν πάει διακοπές... Υπάρχω και γω που διαβάζω τους πάντες να κατεβάζουν ρολά και γω να δουλεύω... Πήρες καθόλου κουράγιο???? :)

Anna said...

Να πω την αληθεια πηρα :)
Ειναι λιγο καταθλιπτικο αυτο με τα κατεβασμενα ρολα αλλα απο την αλλη αυτη η παυση σου δινει πολυ ελευθερο χρονο να προλαβεις να διαβασεις τα χιλιαδες προηγουμενα ποστ που δεν προλαβες ολη τη χρονια!! Να δεις που θα το δω και θετικα στο τελος, ευγε λαχανακι!

blue, παμε παραλια;; Δε προλαβαινω γαμωτο αυτη τη βδομαδα, αλλα την επομενη (ή στη χειροτερη πριν τελειωσει ο Αυγουστος οπωσδηποτε!) θα το κανω το μπανακι, που θα παει....

Anonymous said...

Όντως σου δίνει πάαααααρα πολύ χρόνο... και στην περίπτωση μου να προσέξω και το δικό μου blog. Αλλά, και πάλι αυτό δεν φτάνει... (μήπως είμαι πολύ απαιτητική???) :)

Apostolos Papadis said...

Help is coming... :-)

Anonymous said...

Να πάτε να @#$%^&&*( και οι δυό σας πούχετε παράπονο από τη ζωή σας, η μία τουρίστρια στη Βαρκελώνη κι άλλη φοιτήτρια! Τί παρακαλώ; ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ... και που; στη Βαρκελώνη!!! Μάλιστα, ΣΤΗ ΒΑΡΚΑΛΩΝΗ! Χαιρετισμούς στον GAUDI ρε που θα μούχετε και παράπονα. Και να πεις στο άλλο το σούργελο ότι αν δεν της αρέσει η Βαρκαλώνη να γυρίσει πίσω κι αμέσως μάλιστα. Τώρα... ΕΙΠΑ, ΤΩΡΑ!
Με πολλά φιλιά και στις δυό σας.
Θοδωρής, Αθηνά, Χριστιάνα

alex said...

Θοδωρή, Αθηνά και Χριστιάνα,
μου άρεσε πολύ η Βαρκελώνη σε σημείο να μην θέλω να γυρίσω πίσω ...αλλά γύρισα. :-(

Από αύριο που θα είμαι Γιάννενα να περιμενένετε τηλεφώνημα μου να πάμε για τον καθιερωμένο καφέ στα Χάγκεν Ντας και να αφήσετε και εσείς τα νησιά του Ιονίου όπου παραθερίζετε για να σας δούμε και εμείς λίγο.


Υπογραφή: Σούργελο

Anna said...

Εχμ, εχμ, αυτο το φοιτητρια παρακαλω μην το φωναζετε και τοσο πολυ, κοντευουμε να κλεισουμε και τα τριαντα και χτυπαει ασχημο, θα μας περασουν και για χαραμοφαηδες/ρεμαλια, προτιμω το "σχεδον-ντοκτορ" :Ρ

Και βεβαια, οταν παραθεριζουμε στα νησια του Ιονιου καλο θα κανουμε να μην τη λεμε στην καημενη την εργαζομενη νεολαια...σνιφ σνιφ σνιφ (εγινα αρκετα πειστικη;).

Πολλα φιλια στις νεαρες αιθεριες υπαρξεις που παραθεριζουν διπλα σου και μολις βρεθειτε με το σουργελο για παγωτο μην με κουτσομπολεψετε πολυ, δεν ειναι "οδηγικως" σωστο :Ρ

το φτυαράτσι said...

Αχ ωραία βρήκα μια συνονοματη blogger που βαριέται όπως και εγώ!Τι ωραία!Την κουλημέρα μου!

snikolas said...

Να σου πω… αν δεν έκανα διακοπές δεν θα την πάλευα με τίποτα.

Jaume Barcelo said...

kala,kala, evskaristo kalimera kai pote kanonisoyme kanonisei

Anna said...

Καλημερα συνονοματη βαρεμενη! Ειμαστε πολλες τελικα :Ρ

Νικολα, ευχαριστω βρε, να 'σαι καλα, ωραιο κουραγιο μου δινεις! Τς τς τς, κανε φιλους να δεις καλο! (τα περασες καλα; τωρα θα περασω κι απο εκει να δω κανα καλοκαιρινο ποστ :))

Jaume, poli kala! Estic impresionada, diria que saps mes paraules gregas tu q Edu! :P Va, torna ja, q m'estic avorrint aqui al 350 sola :(