21.10.07

Anna Alexandra Barcelona

Μου εφερε εμπνευση ο τιτλος του woody κι ειπα να ανεβασω φωτογραφια, αφιερωμενη στην Αλεξανδρα μου.


Αννα Αλεξανδρα Βαρκελωνη (2007)


Οι τελευταιες επισημες πληροφοριες λενε πως η ταινια που ολο το καλοκαιρι γυριζε ο κυριος νευροσπαστο-genius στην Βαρκελωνη (τα λεγαμε κι εδω) θα λεγεται "Vicky Cristina Barcelona", οπου Vicky ειναι η μια πρωταγωνιστρια και Cristina η αλλη. Η ταινια, που ο ιδιος ο Woody χαρακτηρισε ως "a love letter to barcelona", ειχε απο την αρχη δεχτει πιεσεις απο τους Καταλανους παραγωγους ωστε να περιλαμβανει τη λεξη Barcelona στον τιτλο της (αναρωτιεμαι αν ακομα πιστευουν πως η Βαρκελωνη χρειαζεται διαφημιση για να προσελκυσει κοσμο). Οι συζητησεις στο νετ απο προχτες που βγηκε στη φορα εχουν αναψει γυρω απο τον περιεργο αυτο τιτλο, και η ταινια εχει αρχισει να ονομαζεται ηδη χαϊδευτικα μονο με το μικρο της, Vicky (ε Μητσο, παμε να δουμε τη Vicky αυριο στο Village?). Δυστυχως θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το φθινοπωρο του 2008 για να τη δουμε.

Υ.Γ.: Συμφωνα με φωτογραφιες του πιο εγκυρου κουτσομπολιστικου περιοδικου της Ισπανιας, οι συμπρωταγωνιστες στην ταινια Bardem και Πενελοπε ειναι πλεον ζευγαρι. Ειναι να μην τον διαολοστειλεις μετα τον Woody που με τα προξενηματα του χασαμε τον Bardem; Αχ, Bardem Bardem... (οπως λεμε "Jamon, jamon").

3 comments:

Stefanos said...

Μονο εγώ δεν πήγα Βαρκελώνη φέτος το καλοκαίρι απο ο,τι φαίνεται! ολος ο κόσμος πήγε..
θέλω ταξιδιιιιιιιιιιι
ολα καλα? :)

Anna said...

Μολις σε "διαβαζα" βρε παιδι, περαστικα σου! Ολα καλα εδω, παλευουμε να τελειωσουμε. Να ερθεις, να ερθεις, ειναι ωραια, παρολο που πλεον μας φυγανε τα διασημα γκομενακια του Γουντι :Ρ

Stefanos said...

Θενκς για τα περαστικά :)
καποια στιγμή θα περάσω και απο κει..
οταν στρωσει ολη η μαυρίλα που έχει πέσει..