18.2.08

Forward me

Δεν θελω να γινομαι κακια, πραγματικα δεν το θελω. Εχω ενα προβλημα ομως. Σιχαινομαι τα forward emails. Τα σιχαινομαι! Βαριεμαι ακομα και να κανω το κλικ να τα σβησω, ποσο μαλλον να τα ανοιξω. Ετσι μπορει και να γινω κακια τελικα. Γιατι μια και δυο φορες θα στις συγχωρησω. Αν ομως εισαι απο αυτους που κανουν καμια δεκαρια forward την ημερα την εχεις ασχημα και θα την ακουσεις, ευγενικα οσο μπορω αλλα θα την ακουσεις.

Ειναι πολλοι οι λογοι για αυτη μου την συμπεριφορα, κι ειπα να σας πω τον πονο μου (εκτος αν θελετε να σας τον κανω forward).

1. Ο παλιος ειναι αλλιως. Ας ξεκαθαρισουμε κατι. Ειμαι στο "επαγγελμα" δεκατρια ολοκληρα χρονια. Δεκατρια χρονια μπροστα σε μια οθονη σχεδον μερα νυχτα. Ποσα αστεια βιντεο με τυπους που τρωνε τα μουτρα τους, powerpoints με ευχες για μια ομορφη μερα, φωτογραφιες απο γλυκουλικα μωρα και ζωα και λοιπα ασχετα μπορει να αντεξει κανεις;; Μα ποσα;; Αν δεν εχεις κατι πραγματικα αλλα πραγματικα πραγματικα ενδιαφερον να μου δειξεις καλυτερα στειλτο σε καποιον αλλον να μη χανω κι εγω το χρονο μου, please!

2. Μα με ξερεις κι απο χτες;; Το χειροτερο ειναι πως αυτοι που καταληγουν να σου στελνουν ολα αυτα τα ασχετα forward ειναι εξισου ασχετοι. Πιθανοτατα να μην ειχαν νεα σου τα τελευταια δεκα χρονια. Πιθανοτατα να σε ξερουν γιατι μια μερα τους αφησες ενα σχολιο στο blog τους. Πιθανοτατα να μη ξερουν καν με σιγουρια αν εισαι αντρας ή γυναικα, αν ζεις ή αν πεθανες!! Αλλα εισαι στο mail list τους! Οποτε την εβαψες....

3. Πες και κανα νεο βρε αδερφε!! Κι αν στην τελικη με ξερεις κι απο χτες, γιατι βρε πουλακι μου δε μου στελνεις που και που ενα γεια, ενα νεο απο τη ζωη σου, τι κανει ο φιλος μας ο ταδε που εχω να δω χρονια, πως πηγε η μερα σου σημερα;;; Γιατι;; Ετσι για αλλαγη, στειλε κι ενα κανονικο mail που και που, τι περισσοτερο μπορει να μου προσφερει ενα ηλιθιο βιντεακι;

4. Μα σβησε επιτελους αυτη τη spam list!!! Κι αντε, αποφασισες μετα απο ολα οσα σου εσυρα να μου το στειλεις το γαμ@#€@ το email. Κανε βρε τεμπελη/α ενα κοπο να σβησεις ολο αυτο το συρφετο απο διευθυνσεις mail αγνωστων που συσσωρευεται και μεγαλωνει μερα με τη μερα!! Ημαρτον, γιατι πρεπει να δω ολη την αλυσιδα δυστυχισμενων θυματων απο την οποια περασε το spam σου πριν φτασει σε μενα;;

Ενταξει, ξερω, ξυπνησα στραβα. Πηρα και πεντε forward απανωτα πριν απο δεκα λεπτα απο τα οποια τα τρια τα ειχα ξαναδει και τα αλλα δυο ηταν μαλακιες και μου την εδωσε. Θα μου περασει. Αρκει να ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΑ FORWARD ΓΑΜΩΤΟ!!

:P

4 comments:

konstantinos said...

Σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου!
Κάποια ίσως να είναι ελαφρώς αστεία και κάποια άλλα ενδέχεται να είναι ελαφρώς έξυπνα και μερικά πιθανόν να έχουν όμορφες φωτογραφίες...

Η πλειονότητα όμως είναι αδιάφορα και εξυπναδίστικα, με αποκορύφωμα όλα εκείνα που καταλήγουν σε φράσεις του στυλ "στείλε το σε 900 φίλους μέσα σε 1 nanosecond και κάτι καλό θα σου συμβεί στα επόμενα 60 χρόνια. Ο τάδε που δεν το έκανε πέθανε μέσα σε φρικτούς πόνους και ο δείνα που το έστειλε κέρδισε σκυλοτροφές για όλη τη ζωή του. Είναι αλήθεια! Έχει κάνει το γύρο του σύμπαντος 17 φορές! Μη σπάσεις την αλυσίδα. Όλες οι πολυεθνικές παρακολουθούν την πορεία του μηνύματος αυτού και θα σε πληρώσουν 5 γρόσια για κάθε αποστολή που θα κάνεις. "

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένας Αχμέντ που έχει καρκίνο στον κάλο του αντίχειρα του αριστερού χεριού και λέει ότι θα τον πληρώσουν κάποιες εταιρείες εφόσον το μήνυμα προχωρά και σε ευχαριστεί εκ των προτέρων αν το κάνεις forward, αλλά τονίζει ότι...ρόδα είναι και γυρίζει σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείς!!

Τέλος πάντων, σε κάποιον ήθελα να παραπονεθώ κι εγώ!
Καλό βράδυ!

Anna said...

Καλημερα Κωνσταντινε!
Καλα εκανες, γι'αυτο ειμαστε εδω, για ομαδικη ψυχαναλυση!! :D
Ειναι αληθεια οτι μερικα ειναι ενδιαφεροντα και αστεια αλλα το κακο ειναι πως αυτοι που στα στελνουν δεν κανουν μια πρωτη διαλογη, αρκουνται στο να πατησουν forward και να σου στειλουν καθε μαλακια που θα πεσει στα χερια τους!

Anonymous said...

Γκρίνιαααααααααααααααααααααααα....

Αμάν ρε! Δε φτάνει που σε σκέφτονται και σου στέλνουν το mail για να σε κάνουν να γελάσεις και να δεις πόσο σε αγαπάνε, εσύ όχι μόνο δεν τους το στέλνεις πίσω αλλά γκρινιάζεις κίολας!

Γκρίνιααααααααααααααααααααααααα....

Ούτε το thesis σου να έγραφες δε θα έκανες έτσι :-P

Anna said...

Να μου στειλουν μια φωτογραφια τους απο την εποχη του σχολειου με ντυσιμο '80s, σακακι με βατες και μαλλι πυχτρα στο ζελε και τη λακ για να με κανουν να γελασω!!! εκει να δεις τι γελιο θα ριξω!! Τα βιντεακια με ανθρωπους που τρωνε τα μουτρα τους ειναι πολυ παλιο ανεκδοτο!

Κι αντε και το στειλες, σβησε τουλαχιστον τη λιστα με τα email ρεεεεεεεεε!!!

(εγω νευρα;; εγω;;; are you talking to me???)