4.7.05

Γυναικεια πουτανια

Ειμαστε ομως πολυ πουτ... Εγω παντα το παραδεχομουν, δεν εχω τετοιο προβλημα αυτοκριτικης. Σου αρεσει δε σου αρεσει καποιος θα φλερταρεις. Και μετα οταν το καημενο το αρσενικο θα παρει θαρρος και θα παει να κανει την κινηση θα του την πεις κι απο πανω. Οτι τον βλεπεις σαν φιλο ή οτι δεν ειναι σωστο ή οτι δεν εισαι ετοιμη για σχεση ή οποιαδηποτε αλλη μαλακια σου κατεβει.
Τι τον παιζεις κυρα μου τον ανθρωπο;; Κι υστερα γκρινιαζουμε για τους αντρες, τι μαλακες και τι γουρουνια ειναι και λοιπα και λοιπα....ναι, οι καημενες, οι αμαθες φτωχες παρθενοπιπιτσες!

Κοριτσια, αν ειναι να κανετε πουτανιες καντετες αλλα με το κεφαλι ψηλα! Κι αν σας την πουνε μετα παρτε την ευθυνη των πραξεων σας και παραδεχτειτε το θαρρετα! Και να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας παρακαλω, με φτηνες δικαιολογιες, οτι εγω δεν ηθελα να σε πληγωσω, και με παρεξηγησες και απλα για ενα καφε βγηκα και λοιπα. Να λεμε τα πραματα με το ονομα τους (ενταξει, ισως οχι στον κερατα αλλα μεταξυ κατεργαρεων....)

11 comments:

sikia said...

Πέστα χρυσόστομη!!!

Stefanos said...

Βασικά αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι το "αμα δεν θες να ψήσεις μπριζόλες, μην ανάβεις φωτιά".
Αλλιώς να είστε έτοιμες για καντήλια..

Anonymous said...

Με τη διαφορά πως άλλο το "φλερτάρω" κι άλλο το "τρέχω κάποιον για να γουστάρω και μόνο". Το φλερτ είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ανθρώπων χωρίς να υπάρχει απαραίτητα πρόθεση για κατάληξη στο κρεβάτι. Ένας άντρας π.χ. που φλερτάρει μια γυναίκα κάνοντας ένα κομπλιμέντο δε σημαίνει ντε και καλά ότι θέλει να την πηδήξει. Σ' αυτή την περίπτωση θα τον χαρακτήριζες "πουτανιάρη";

Anna said...

Οκ αυτον δεν θα τον χαρακτηριζα πουτανιαρη αλλα εγω εχω αλλη περιπτωση στο μυαλο μου...που σε φλερταρει καποιος και ξερεις οτι δεν ειναι μονο για το φλερτ αλλα οτι ψαχνει συνεχεια (κρεβατι, σχεση οτιδηποτε) κι ενω η συνεχεια δεν σε ενδιαφερει το συνεχιζεις γιατι γουσταρεις το παιχνιδι και οτι νιωθεις καπως που ο αλλος σε γουσταρει....αυτο εσυ πως θα το χαρακτηριζες;

alex said...

Νομίζω πως ένας άνδρας όταν φλερτάρει έχει στο μυαλό του κυρίως το σεξ.
Οκ δεν είναι τίμιο να τον παίζεις τον άνδρα...αλλά είναι ωραίο, έχει πλάκα.
Αν και εγώ το ξέχασα το σπόρ.

Συμφωνώ τα "δεν ήθελα να σε πληγώσω" κτλ δεν παίζουν..."το και το" φίλε μου...παίξαμε και αυτό ήταν.
Και μετά ξεκινάνε οι γρήγορες και τα μπινελίκια :)

Stefanos said...

Ως άντρας παραδοσιακός πρόστυχος και σατράπης θα σας δώσω μια inside info : Σιγά μην κάτσουμε να χάνουμε το χρόνο μας φλερτάροντας με γυναίκες που δεν θέλουμε να τις ρίξουμε στο κρεβάτι, να τους σκίσουμε τα εσώρουχα και να τις κάνουμε να δουν το Χριστό νεοσύλλεκτο :P . Αυτά τα φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά τα κάνουμε οταν είμαστε μικροί και άβγαλτοι. Μετά ο προστάτης μας διαμαρτύρεται !!
Και ναι, το "σε παίζω" έχει μέχρι ένα σημείο την πλάκα του και για τους 2. Απο κει και πέρα γίνεται α.ενοχλητικό β.άσκοπο γ.γελοίο .
Και τα καντήλια ακολουθούν..

Anonymous said...

Epitelous re pst mou mia gynaika swsth!!!
..kai h glwssa ths pantws fainetai doulemenh ..if giou noou vat ai min ;)

koita_me

Anna said...

:O
(σοκαριστικα τωρα...φτωχη και αμαθη παρθενοπιπιτσα βλεπεις κι εγω...)

σο γουατ ντου γιου μιν κοιτα_με;;; και που εισαι να σε κοιταξω; (αληθεια, εχεις κολημα επιδειξία και λες στον κοσμο κοιτα με; :Ρ )

Anonymous said...

oxi problhma katwterotthas! :p

(koita_me)

Anna said...

Για πες μας το προβλημα σου φιλε μου, ελα στην μπλογκοψυχαναλυση κι εσυ... "Ειμαι ο κοιτα_με και ειμαι καλα!!"

Anonymous said...

xa xa xa TELEIA apantisi !