2.11.05

Ταξιδιαρα ψυχη

Χτες βραδυ εκλεινα για αλλη μια φορα εισιτηρια για χριστουγεννιατικη επιστροφη στην πατριδα και εκει που σκεφτομουν οτι οι αεροπορικες εταιρειες θα επρεπε να μου κανουν ειδικη εκπτωση (στα 3 το ενα δωρο) αρχισα να αναλογιζομαι τα ταξιδια που εκανα μεσα στο 2005. Η αληθεια ειναι πως ειναι πολλα. Και αν μιλησω μονο για αεροπορικα ταξιδια, ας αφησουμε στην ακρη τα αλλα με τρενα και λεωφορεια, εχουμε και λεμε:

* Φεβρουαριος, 3 μερες Παρισι με Anna, Vanessa, Alvar και αλλους φιλους
* Απριλης, 3 μερες Μαδριτη με Νικη
* Ιουλιος/Αυγουστος, 40 μερες καλοκαιρινες διακοπες Ελλαδα
* Σεπτεμβριος, 5 μερες Vigo, συνεδριο με Jaume και Borris
* Δεκεμβριος (αρχες), μια βδομαδα Λονδινο και Eindhoven με Νικη και Αννα jr.
* Δεκεμβριος/Ιανουαριος, 18 μερες Ελλαδα για χριστουγεννα.

(ο Δεκεμβρης μπορει να μην εχει ερθει ακομα αλλα τα εισητηρια εχουν κλεισει οποτε μετραει το ιδιο στους παρακατω υπολογισμους)

Αν υπολογισουμε ως μεσο ορο για καθε ταξιδι τις 3 πτησεις (μια και δεν ειναι ολα απευθειας αλλα μερικα με ενδιαμεση σταση) αυτο σημαινει οτι πεταξα τουλαχιστον 18 φορες, με 18 διαφορετικα αεροπλανα. Απο τη διανομη των ταξιδιων προκυπτει οτι μεσο ορο καθε δυο μηνες πεταω για καπου ή για να το πουμε αλλιως, η μεγιστη χρονικη αποσταση μεταξυ δυο ταξιδιων ειναι μικροτερη των δυο μηνων (εδω καπου αρχιζω να αναρωτιεμαι πως αυτο ειναι οικονομικως δυνατο δεδομενου του μισθου-υποτροφιας. Συνεχιζω). Αν σε αυτα προσθεσουμε τα εισητηρια που εκλεισα για την αδερφη, τον Αλβαρ, την ξαδερφη, τους δυο καταλανους φιλους και τον περιπτερα της γειτονιας, οπως επισης και το οτι θυμαμαι απεξω τους τριψηφιους κωδικους τουλαχιτον εικοσι αεροδρομιων, τοτε μπορουμε να καταληξουμε στο εξης συμπερασμα:
Ή διαλεξα λαθος δουλεια ή πραγματικα βαριεμαι πολυ. Χμμμ....

No comments: