2.6.06

Την προσοχη σας παρακαλω!


* σχετικα με το blog παραθυρα


Μια και αυτο που εγινε προχτες δεν αρεσε σε πολλους απο μας και επειδη ειναι πολυ ευκολο να ξαναγινει, ειπα να βαλω το χερακι μου και να ακολουθησω τη συμβουλη του Κωστη, να δωσω στον user "parathura" μονο δικαιωμα να ποσταρει κι οχι να αλλαζει password και templates και να κανει μαλακιες. Για την ωρα εβαλα προσωρινα εμενα ως admin αλλα παρακαλειται ο κυριος/κυρια που ειχε την αρχικη ιδεα να μου στειλει ενα email και να τον βαλω αυτον ως admin, δεν εχω κανενα σκοπο να παρω την πατροτητα αυτης της ιδεας που εμενα προσωπικα και που λατρευω τη φωτογραφια μου εχει φανει πολυ καλη. Επισης αν καποιος εχει οποιαδηποτε αλλη αντιρρηση να μου την πει με σχολιο του εδω και θα το αλλαξω αμεσως, εγω καλο πηγα να κανω, δεν εχω σκοπο να μπλεχτω σε περιεργες φασεις.

12 comments:

Derek said...

nai... basika den exw katalabei ti akribos sinebei...

an mporeis na grapseis 2-3 leptomeries plz...

Derek said...

akyro... katalaba ti egine!

(postara kiolas!!! kai gamw tis idees einai "ta para8yra"!)

triantara said...

εγώ πάλι, δεν κατάλαβα τίποτα. έχω χάσει επεισόδια;;;
έγινε κανάς καυγάς; να έρθουμε να βοηθήσουμε; να φέρουμε ποπ-κόρν και πασατέμπο;;

τι έγινε ρε παιδιά;;

Anna said...

Βασικα αναφερομαι στο parathura.blogspot.com blog, το οποιο με ανοιχτο username και password επετρεπε σε οποιον ηθελε να ποσταρει μια φωτογραφια του σχετικη με παραθυρα. Απλα καποιος εξυπνος θεωρησε σωστο μια και ηξερε το pass να μπει, να το αλλαξει και να γραψει διαφορα ασχετα μηνυματα κατεβαζοντας τις φωτος. Τελικα το επανεφερε στο αρχικο του, απλα για να μη ξαναγινει, δημιουργησα εναν admin λογαριασμο, που τον εβαλα προσωρινα σε μενα, και αφησα τον ανοιχτο χρηστη με περιορισμενα δικαιωματα.

Καταλαβες Ελενη; Για την ωρα δεν εχει νοημα το ποπ κορν, αν ειναι θα σε φωναξω :D Παντως περνα να δεις τα παραθυρα, ειναι ωραια φαση.

anima rana said...

παίχτηκε τέτοιος τσαμπουκάς κι εγώ έλειπα??? Και του το'πα του παπάρα του Κέρμιτ ότι δεν μπορώ να καθήσω πολύ στο στούντιο για την διαφήμηση της BMW, το χαβά του αυτός! Την επόμενη φορά θα είμαι κι εγώ εδώ να πετάξω καμιά πέτρα!

NetKerveros said...

Πού καλή ιδέα το blog αυτό. Εχω και εγώ ενα παράθυρο να ποστάρω.

triantara said...

Άννα μου, φοβερή η ιδέα σας, το έψαξα το site, ανέβασα και εγώ ένα παράθυρο (όχι θα καθόμουν... ;), και ψάχνω στις φώτος μου να σας στείλω κι άλλα! ;)

πολύ καλή η ιδέα του να βάζετε διάφορα θέματα ανά καιρούς. Μπράβο!

Anna said...

ειναι οντως πολυ καλη ιδεα, εγω βασικα δεν εχω καμια σχεση με την δημιουργια του, απλα μετα απο οτι εγινε το βρηκα μοναχουλη του και σε κινδυνο και το "υιοθετησα" :)

Βαλτε φωτος, οσο περισσοτερες τοσο πιο καλα

Xilaren said...

anna, yeia sou! elpizw na eisai kala!

ksereis ti egine simera me ta para8yra kai einai "adeia"?

Sorry pou grafw edw alla u don't seem to have an e-mail address on your profile page

mindstripper said...

Τα Παράθυρα είναι ένα από τα μπλογκς που μου φτιάχνουν τη διάθεση όποτε μπαίνω.
Αυτή η αίσθηση του χιούμορ μερικών μου διαφεύγει.

Πολύ καλά έκανες Άννα. Καλημέρα. :-)

Anna said...

Αχ, δυστυχως η μαλακια μερικων κερδισε και παλι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες και δεν καταφεραμε να το σωσουμε το blogακι μας :(

Παντως μην απομακρυνεστε και πολυ, we 'll be back δρυμητεροι!! Bloggers ενωμενοι ποτε νικημενοι! :Ρ

elenitsa! said...

ixixixxix poli orea ayti i idea kai as egine pareksigisi me ta parathira sas!!!

edometaksi etsi opos to grafeis stin arxi xoris na diavaso tih epeksigisi su sta posts ton alon leo, ti grafei ayti, den vgazo akri!!!

pao na do eythis ta parathira.

opos ime tha vgalo mia foto tin porta tu balkoniou na tin prostheso sto blog. i prepei nanai de k kala parathiro?? kala tha do :-)