10.7.06

Να το παρει το ποταμι;






Τι τυχερη που ειμαι, μια αναμεσα σε εξι εκλεκτους κυριους (εφτα μαζι με τον οδηγο), σαν βασιλισσα με ειχαν!!
Τα καλα του να σπουδαζεις πληροφορικη ;)



Επικινδυνο;; Ελα μωρε... ψιλοπραγματα.... μπροστα στο να οδηγας μηχανακι μες στην κινηση αυτο δεν ειναι τιποτα!

11 comments:

Anonymous said...

Εμείς σε στέλνουμε να σπουδάσεις μωρή κι εσύ σκυλοπνίγεσαι στα ποτάμια με τους νταγκλαράδες και δηλώνεις και βασίλισσα τρομάρα σου αλλά δεν φταις εσύ φταίμε εμείς που δεν είπαμε στη μάνα σου ότι πήρες μηχανή να πάθει εγκεφαλικό η γυναίκα και να μην την προφταίνουμε που θα μας γινεις σαν το άλλο το σούργελο το φίλο σου που στα 40 του καβαλάει μηχανή ακόμη και γράφει και βιβλίο και ρωτώ είναι όνομα το "Αρ Γιού Σίριους" για βιβλίο αλλά θα μου πεις ότι το άλλο το Χημείο πούναι σκέτο χημείο τρομάρα της κι έβγαλε κι αυτή βιβλίο το "Χημείο του Παρακράτους" μήπως είναι καλύτερη από σενα αλλά όοοοχι δεν σου πιάνεται πρέπει κι εσύ να γίνεις σούργελο αντε και με βιβλίο δικό σου σου εύχομαι κι επειδή τα μπιναλίκια στο blog δεν έχουν τόσο πλάκα όσο τα live πότε θα έρθεις στην Ελλάδα να σου τα σύρω από κοντά; Ουφ, τέλειωσα το παραλήρημα, πλάκα έχουν τα blogs, θα φτιάξω κι εγώ!
Θοδωρής

Anna said...

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Καιρο ειχα να ακουσω τα παραληληματα σου, μου ελειψαν! Συγχαρητηρια για το βιβλιο σας κυριε Altheo, αντε και πλατινενιο! (ουπς, αυτο ειναι για cd).
Προσοχη γιατι και το χημειο ετσι ξεκινησε ("πλακα εχουν τα blogs θα φτιαξω κι εγω!") και τωρα ποιος την κατεβαζει απο το καλαμι που καβαλησε με τη δημοσιοτητα!
Οσο για τις μηχανες και τα rafting, εσυ φταις!!! Εσυ με εβαλες στον κακο δρομο, τοση δα παιδουλα ημουν με πηρες και με ετρεχες μες στη βροχη με τη μηχανη στη Κονιτσα, θυμασαι ή κανεις την παπια; Τι να σου κανω κι εγω μετα; Παιδικα τραυματα ειναι αυτα!

Φιλιααααααααα!!!!!!!!!!

alex said...

Καβάλησα το καλάμι εγώ ρε;;;
Που ζω μια απλή ζωή, δουλεύω σε μια απλή δουλειά και είμαι αντιστάρ;

Α.. Θοδωρή... θυμάσαι που σου έλεγα όταν συναντηθήκαμε πως η Άννα δεν έχει τα κέφια της κτλ, ε λοιπόν όλα αυτά ξέχασε τα... ξαναζωντάνεψε το κορίτσι! Ξανάνοιωσε!

NetKerveros said...

Ο Altheos νομίζω ότι με κάλυψε πλήρως.

triantara said...

ώστε γι'αυτό σπουδάζεις πληροφορική, ε;;;
φτου γαμώτο! πληροφορική ήταν το μυστικό;;;; γιατί εμείς με τις φιλολογίες πατώσαμε, άντρες μηδέν...
;)

zouri1 said...

Α,πολυ ωραια.
Στον Αχιλλεα εισαι?

zavalos said...

και γαμω!

Γιατι εσυ εχεις κοκκινο κρανος και τα αγορακια ροζ;

Anna said...

Το περιμενα οτι θα σε καλυπτε ο altheo Κερβερε, σε ειχα κοψει εγω οτι εισαι ιδιο κουμασι κι εσυ!

Αχ ρε Ελενιτσα, δεν ηξερες, δεν ρωταγες; (ναι αλλα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για μια ζωη σκληρη αναμεσα σε geeks και ανεκδοτα πληροφορικων... εισαι σιγουρη;;!)

Σε ποιον Αχιλλεα ρε Ζουρι; Καταλονικο ποταμι!

Ζαβαλε να σου πω την αληθεια κι εγω το προσεξα αφου τις ανεβασα τις φωτος! Απλη συμπτωση :)

snikolas said...

Βάλε με μέσα στο ίδιο τσουβάλι με τον Altheo και τον Kervero! Μια χαρά σας τα λέει το παλικάρι! :)

Anna said...

Ναι ναι, μια χαρα μας τα λεει το παλικαρι, τη γυναικα του ρωτα τι τραβαει η κακομοιρα με δαυτον! Αλλα τι να περιμενω κι απο σενα Νικολα, συμπαρασταση; Αφου ιδιος εισαι κι εσυ! Φτου σου! :Ρ

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP sex adventure games argentina culinary schools top cooking schools in california Champion hardcore music commercial+truck+insurance+nevada Software download business marketing affiliate