19.7.07

Που 'ναι ο Woody; (Οεο;)

Πεμπτη απογευμα επεσε το συνθημα. "Ο Woody θα βρισκεται για γυρισμα σημερα το απογευμα στο Born". Στη γειτονια μας δηλαδη! Στις 7 ειπανε αλλα επειδη των φρονιμων τα παιδια ξερετε τι και μιας και καλοκαιρι που ειναι καθε αφορμη για να το σκασουμε απο τη δουλεια ειναι καλοδεχουμενη, απο τις 5 ειμασταν εκει. Και παλι καλα δηλαδη γιατι κι ο Woody το ιδιο! Και δεν ειχε μαζευτει ακομα πληθος και μπορεσαμε να τον δουμε καλα καλα. Τον καημενο! Κριμα ηταν! Ενας γερακος, μικροκαμωμενος, με αστειο ψαραδικο καπελο, παντελονι τεραστιο για το μπόι του ανεβασμενο μεχρι τον αφαλο, τα χερια στις τσεπες και να πηγαινοερχεται περα δωθε νευρικα μιλωντας μονος του. Μα ναι σας λεω! Ιδιος με τις ταινιες!

Μετα απο λιγο βεβαια εφτασε κι η Σκαρλετ κι εκει πλεον εγινε πανικος. Με τοσο πληθος δυσκολο να βγαλεις μια φωτογραφια της προκοπης, οτι καταφεραμε ως ερασιτεχνες παπαρατσι σας το παραθετουμε εδω.


"Οτι θελει η Σκαρλετ το κοριτσι μου!"




"Scarlett we love you!" (καλα βρε παιδια μην κανετε κι ετσι!)

P.S: Οι νεαρες δεσποινιδες που χαμογελανε διπλα επισης πρωταγωνιστριες.... μα ποσο γυναικοκοσμο εχει μαζεψει ο ατιμος!

4 comments:

mpatman said...

Πάμε στην Σκάρλετ και δεν λέμε τίποτα;;;; Καλάάάάάάάάάά :) ...

snikolas said...

Έπρεπε να μου το πεις βρε χαζό, θα έλεγα την scarlet πως γνωριζόμαστε και θα βγαίνατε για καφεδάκι.

Anna said...

mpat-ma, ειπα να μη σε διακοψω απο την ερευνα βρε παιδι μου, πως με παρεξηγησες ετσι! (ψεμα, στην πραγματικοτητα φοβηθηκα μην παρεκτραπεις βλεποντας την Σκαρλετ και ποιος σε μαζευει μετα :Ρ)

Νικολα πολλα κονε εχεις εσυ, η Σκαρλετ καλη αλλα αν παρεις τον Μπαρντεμ ενα τηλεφωνο ακομα καλυτερα! :D

Unknown said...

This is my house!!