27.8.05

Βροχη (επιτελους!)

Αργησε αλλα ηρθε.
Χαλαλι της που με επιασε μεσα στη μετακομιση, δεν της κραταω κακια. Χρειαζομουν ενα διαλειμμα εξαλλου, και μου εδωσε την τελεια δικαιολογια για να σταματησω για λιγο το πακεταρισμα και να κατσω να πιω εναν καφε σαν ανθρωπος.

Το δωματιο ειναι ενα χαλι, τα μονα που εχουν μεινει ειναι ενα ποστερ της Αμελι στον τοιχο, δυο κουτες με βιβλια και cd στο πατωμα και το τραπεζι του υπολογιστη (με τον υπολογιστη). Τελευταια βραδια σημερα εδω...ενας κυκλος κλεινει μετα απο τρια χρονια. Οχι, μη φανταστειτε οτι τωρα θα μπει το μελοδραμα, ειμαι χαρουμενη για την αλλαγη, παρολο που τα κοριτσια τα εχω σαν αδερφες μου πλεον. Αλλα ο ανθρωπος ετσι ειναι, δυσκολα μενει στασιμος. Ιδιως εγω που βαριεμαι και τοσο ευκολα :)

Βασικα με τη μετακομιση ενα πραγμα καταλαβαινεις: τον απιστευτο σωρο αχρηστων πραγματων που καταληγεις να μαζευεις. Κι εγω, πραγματικα, δεν ειμαι ανθρωπος που μαζευει ιδιαιτερα. Γενικα πεταω συχνα, ιδιως ρουχα. Προσπαθω ετσι να μην δενομαι με πραγματα μονο και μονο για την οποια "συναισθηματικη" τους αξια, τα πραγματα ειναι πραγματα, αψυχα, εδω δυσκολευομαστε να δεθουμε με ανθρωπους, πως ειναι δυνατο να μας πειραζει να πεταξουμε το μπλουζακι με διαφημιση της Κοκα Κολα που μας ειχε δωσει ενας πρωην μας οταν ειμασταν 15;;;; Τον πρωην τον ξεφορτωθηκαμε, το μπλουζακι οχι :Ρ

Αυτα στη θεωρια βεβαια ... γιατι κι εγω εχω μαζεμενα διαφορα χαζα μικροαντικειμενα. Ειναι ο προσωπικος μου θυσαυρος, κρυμενος σε κουτες στο παταρι στο πατρικο μου. Βασικα, το καλο με αυτα ειναι οτι σε βοηθανε να θυμασαι -ιδιως αν εχεις αδυναμη μνημη οπως εγω. Γιατι, τι ειναι ο ανθρωπος; Ενας σωρος αναμνησεις, τιποτε αλλο. Μονο αυτο θα παρεις μαζι σου στο τελος. Κι εγω απο το σπτι εδω αυτο θα κουβαλαω στην τελικη μαζι μου, αναμεσα στις κουτες και τις βαλιτσες, τρια χρονια υπεροχων αναμνησεων!

Ουφ, πολυ στη φιλοσοφια το εριξα. Μαλλον φταιει η βροχη.

3 comments:

alex said...

Η Άννα σε καινούργιες περιπέτειες...

Όντως αυτό που είμαστε και αυτό που μένει από εμάς είναι μόνο οι αναμνήσεις...τίποτα άλλο.
Οι εμπειρία που είχα αυτές τις μέρες μου το επιβεβαίωσε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Πέταξες το μπλουζάκι της κοκα-κολα;;;
Άκαρδη πως μπόρεσες;;;
Δύσκολα αποχωρίζομαι πραγματάκια που κάτι μου θυμίζουν.
Αδύνατη η μνήμη μου.

Ωραιότατο το καινούργιο template...μόνη σου το έκανες;

Johny said...

Καλε τι φιλοσοφίες είναι αυτές για ένα άνθρωπο που βαριέται τόσο πολύ; :)

Μου άρεσε όπως τα είπες....
Καλή αρχή...

Anna said...

Ειδες τι μπορει να σου κανει μια απλη βροχη;;; :)

Ειχα κι εναν συμφοιτητη Γιαννη Κυριαζη, καμια σχεση;;

Το template μονη μου με βαση το Kubrick παντα (να μην παρω κι ολη τη δοξα).