6.11.05

What the hell was I thinking???


Αντιδραση της Αννας μετα την επιστροφη απο κομμωτηριο...


P.S: Τουλαχιστον το κουρεμα βγηκε τζαμπα γιατι χτες βραδυ βρηκα στο δρομο 110 ευρω!!!! Εγω ηξερα οτι "οποιος νυχτα περπατει..." αλλα ευτυχως εκανα λαθος :D


***Update: Μετα απο προσεχτικο ξαναμετρημα τα ευρετρα ανερχονται στα 130 ευρω! Απο οτι φαινεται θαμπωθηκα τοσο που ουτε να τα μετρησω σωστα δεν μπορεσα. Επισης μετα απο απαιτηση του κοινου μου ετοιμαζω εγχειριδιο "How-To: Πως να βρισκετε λεφτα στο δρομο, 101 τροποι"........... μα θα σταματησετε επιτελους να με ρωτατε πως το εκανα;;!!;!

12 comments:

alex said...

Είσαι μια μικρή κουκλίτσα :)

Νicola Beerman said...

Anna μολις ειδα την φωτογραφια (πριν διαβασω τη λεζαντα),το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα:''Η Αννα πηρε καινουριο τολμηρο μπλουζακι και κρυβει με τα χερια της το στηθος που βγηκε φατσα-φορα''.

Κωστής said...

110 ευρώ;;;

Και δεν τα πήγες στην αστυνομία ρε; Ντροπή σου...

Anna said...

Νικολακι δεν ντρεπεσαι ρε! Αφου με ξερεις ειμαι ηθικη κοπελα!! :)

Κωστης, δεν ειχε τιποτα μεσα εκτος απο λεφτα, ουτε ταυτοτητα, ουτε αλλο στοιχειο, που να τα παραδωσω; για να τα τσεπωσει ο πρωτος εξυπνος αστυνομικος;;; Δεν καταλαβες καλα, ειμαι εξυπνοτερη εγω!

(Αλεξ, thanks, u 2!)

Νicola Beerman said...

Ποιος ασχολειται πλεον με τα ευρω;Αφου δεν εχουν καμια αξια.Να'βρισκε τιποτα ''πεσετες'' που ειναι και συλλεκτικες ,τοτε μαλιστα.Αυτος δε που τα χασε δεν πρεπει να το καταλαβε καν.Αννα μια ερωτηση:το κουρεμα το 'κανες στο αντιστοιχο ΙΚΑ της Βαρκελωνης;Ή μηπως εβαλες το κεφαλι σε εκεινα τα μηχανηματα τα αυτοματα που τους ριχνεις ενα κερμα 1ευρω και σε κουρευουν μεσα σε τριαντα δευτερολεπτα ;Ξερεις οτι υπαρχουν και μηχανηματα για κεφαλια με δυσκολο κουρεμα;Εννοω για μεγαλα κεφαλια...Σε αυτα πρεπει να μπεις και δευτερη φορα ριχνοντας κιαλλο κερμα(κρατανε στη μνημη το πρωτο μισο του κουρεματος).Εσυ που εχεις μικρο καφαλακι προφανως εκανες λαθος και μπηκες σε αυτο για μεγαλα κεφαλια και ετσι στα πηρε λιγο περισσοτερο απ'οτι επρεπε.

Μην με παρεξηγεις για τα αστεια μου.Ειλικρινα εισαι πολυ ωραια και πολυ ροκ.

zouri1 said...

e,ego ta exasa.
se paralkalo poli na mou ta doseis.;h na ta fame mazi.

Qfwfq said...

Άντε, βρήκες το πορτοφόλι του Μαλεζάνι! Η ταυτότητα λείπει επειδή του την πήραν την προηγούμενη Τετάρτη ο Ετό με τους φίλους του! Για κοίτα, από ιταλικό δέρμα δεν είναι το πορτοφόλι?

Anna said...

Νικολακη εχω παρεξηγηθει αφανταστα!! Ακους εκει σε μηχανημα με ενα ευρω!!! Εσυ σε τετοια κουρευεσαι; Παντως με εβαλες σε απορια, υπαρχουν οντως τετοια μηχανηματα; Ρε την πουτανα την τεχνολογια που λεει κι ο Σαββοπουλος και επαναλαμβανει ο μπαμπας μου :)

tsonix said...

Τα λεφτά δεν έχουν καμία μα καμία σημασία. "Όλα τα λεφτά" του post είναι η φωτογραφία.
Τα συγχαρητήρια μου στον/στην φωτογράφο.

Anna said...

Ηλια, ωστε κι εσυ συμπαχων στη Βαρκελωνη; Λοιπον, σημειωσε, κατεβαινοντας τη La Ramblas, εκει που ειναι το περιπτερο του Μουσειου Κερινων Ομοιωματων, καμια πενηνταρια μετρα πριν, οκ;; Εκει ειναι, σε περιμενουν.

tsonix, ευχαριστω, δικο μου κατορθωμα :$ :)

Anonymous said...

δεν ξερω για τα ευρω..παντως το μαλλι σου παει πολυ!!φιλια απο Ελλαδα!!

zouri1 said...

ειπαε οτι κουρευτηκες,οχι οτι στερψες.Για γραψε κατι,μερες εχεις να το κανεις.ή περιμενεις να μεγαλωσουνε τα μαλλια σου.?