28.2.06

Να την κανουμε σιγα σιγα;

Σε σενα το λεω Blogger. Δεν εισαι καλα σημερα κι ανησυχω.

Παρατηρησα κατι σχολια που αργουν να εμφανιστουν ή εξαφανιζονται τελειως. Τι θα γινει; Θα μας αναγκασεις να παμε ολοι για wordpress;;

Οχι οτι κι εκει δηλαδη ειναι ιδανικα. Ακουσα κατι φημες για περιεργα κλεισιματα καποιων blog προσωρινα. Ασε που το δοκιμασα κι εγω αλλα εμεινα στη δοκιμη, μα να μη μπορω να πειραξω το template μου; Τς τς τς, κακως. Και ξαναγυρισα στο "σπιτακι" μου. Αλλα ισως και να ξαναφυγω γιαυτο προσεξε καλα και συμορφωσου!!

6 comments:

Unknown said...

Λες να ετοιμάζονται να κόψουν τα blog της μαλ***ας και της κλαψομ****ασης; 'Είμαι ο Σούλης και όλη μέρα παίζω με το gobuter / με το πουλί μου/ ασχολουμαι με τον Ολυμπιακο' κλπ...'Είμαι η Σούλα και στις 18:42 πήγα για καφέ' Είμαι η Κούλα και (αυτολογοκρισία-συμπληρώστε)' κλπ...

Μακάρι.

Είναι πιο εποικοδομητικό να ρίξει κανείς καυτό νερό στα μάτια του από το να διαβάσει το 95% των blog που γράφονται, όπου ο καθένας προσπαθεί να μας δείξει πόσο ασήμαντη είναι η ζωή του καθώς και πόσο πάσχει από εμμονές και έλλειψη προσωπικότητας-μην τυχόν και χάσουμε την 'αποκάλυψη'.

Το τραγικό είναι πως όλα αυτά τα απίθανα άτομα ΨΗΦΙΖΟΥΝ! (Ξέρω τι ψηφίζουν αλλά αυτολογοκρίνομαι και εδώ....)

Night's Knight said...

Εγώ επίσης είδα για 1-2 δεύτερα τη φάτσα σου και μετά εξαφανίστηκε...
Ζεις; Τελικά;

Anna said...

tolisbak γιατι τοση κακια βρε παιδι μου, αν δεν σου αρεσουν καποια blog δεν τα διαβαζεις, πολυ απλα, ολοι το ιδιο κανουμε. Που κολανε τωρα το αν ψηφιζουν μαλακες και τι και λοιπα; Και οχι, δεν νομιζω ο Blogger να δουλευει χαλια λογω αυτολογοκρισιας!!

Night knight τις καλημερες μου (αν κι εισαι βραδυνος τυπος ;), εδω ειμαι απλα αν με βλεπεις απο Internet Explorer ειναι πιθανο να μη φαινεται καλα το μενου μου, να μεταφερεται κατω κατω.

Unknown said...

Καλά, δεν θα το αναλύσω γιατί χαλάω το κλίμα.

Ο Φοβερός said...

opou kai na pas tha se diabazo - aplos stile link :p

To thema einai pos an kai diabazoume - mpori na min sxoliazoume - pio poli xrono perni na sxoliasis - para na diabasis :-)

Anna said...

Thanks Φοβερε! :)

Εχεις δικιο, κι εγω διαβαζω πολλους αλλα βαριεμαι να σχολιαζω.