1.12.05

London calling

Τις επομενες μερες θα ειμαι ταξιδακι γιαυτο μην ακουσω γκρινιες οτι χαθηκα, λιγη υπομονη και θα επανελθω με φωτογραφιες απο το κρυο Λονδινο και τις περιπετειες του τριο-Στουτζες (me, Νικη, Αννα jr.) στην πρωτη του ομαδικη εξορμηση στην Ευρωπη. Εχω αγχωθει λιγο με το κρυο που με περιμενει γιατι εγω γενικα οταν κρυωνω γινομαι πολυ γκρινιαρα και θυμαμαι οτι η πιο εντονη αναμνηση απο την προηγουμενη φορα που πηγα Λονδινο ηταν το τσουχτερο κρυο που τραβηξαμε (και το οτι ολα ηταν πολυ ακριβα και καταληγαμε να κοιταμε με πεινασμενο βλεμα εξω απο τα παραθυρα των εστιατοριων τους αλλους να τρωνε μεσα στη ζεστη, σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα ενα πραμα).

Δεν εχει σημασια, αυτη τη φορα θα ειναι διαφορετικα. Θα παω προετοιμασμενη για το χειροτερο, που σημαινει ορειβατικος εξοπλισμος αντιστοιχος με αποστολη στα Ιμαλάϊα, και θα εχω και την καταλληλη παρεα ωστε να ζεσταθω απο τα πολλα γελια :)

Kisses!

5 comments:

Qfwfq said...

Μην ξεχάσεις να μου φέρεις αυτά που σου ζήτησα!. Η λίστα είναι με σειρά προτεραιότητας, αλλά αν δεν φέρεις και τα 10 αντικείμενα που αναφέρω, δε θα σου ξαναμιλήσω!

Your Man said...

Ψιτ. Καλό ταξίδι και καλές αναμνήσεις.

Anna said...

Ευχαριστω Γιωργη, να 'σαι καλα :)

Λες να βρηκα τοσο ευκολο τροπο να μη μου ξαναμιλησεις qfwfq;;; Εννοειται δεν φερνω τιποτα! Sorryyyyy!

Anna said...

Καλωστον και τον νεο, κι ευχαριστω για τις ευχες :)
Το κρυο καιρος για δυο το προτεινα κι εγω αλλα μου ειπαν οτι απο τους αγγλους να μην περιμενω πολλα. Μαλλον πρεπει να βρω αλλες μεθοδους πιο αποδοτικες (χμ, τριο λες ε;)

Anonymous said...

Καλό ταξίδι και απο εμένα και να ξέρεις πως όσο κρύο και αν έχει θα περάσεις τέλεια. Αν θες μπορώ να αναλάβω το blog σου εγώ απο Ελλάδα. :P