9.1.06

Σκηνη στο λεωφορειο 2

(αυτη δεν την εζησα εγω αλλα μου την διηγηθηκαν)

Πρωταγωνιστες : νεαρος μαυρος αντρας και στριγκλα ρατσιστρια γηραια κυρια σε λεωφορειο της Θεσσαλονικης.

Η κυρια στεκεται διπλα στον νεαρο και καθολη τη διαρκεια της διαδρομης μουρμουριζει (τι μουρμουριζει δηλαδη, μιλαει μονη της δυνατα):
"Παλιοαραπηδες, εχετε γεμισει ολη τη χωρα, στο διαολο ολοι σας......... Τι μας κουβαληθηκατε εδω και μας ενοχλειτε και βρωμιζετε τον τοπο.......... Να πατε απο εκει που ηρθατε, να γυρισετε στη χωρα σας βρωμιαρηδες......... α, να χαθειτε ολοι σας...."

Ο νεαρος ακουει χωρις να λεει τιποτα, βραζοντας μεσα του. Οι υπολοιποι επιβατες εξισου.

Η κυρια συνεχιζει το τροπαριο της. "Βρωμιαρηδες αραπηδες, μονο για να πουλατε cd κανετε, ερχεστε εδω και σας τρεφουμε κι απο πανω, να χαθειτε!"

Μπαινει ελεκτης. "Τα εισιτηρια σας παρακαλω"

Και τοτε γινεται το απιστευτο. Με το που τον βλεπει ο νεαρος κανει ενα εκπληκτικο σαλτο στον αερα αρπαζει το εισιτηριο της κυριας απο τα χερια της και ετσι απλα...το βαζει στο στομα του και το καταπινει! Η κυρια καγκελο παγωνει. Ο ελεγκτης πλησιαζει και ζηταει το εισητηριο και τοτε ξυπναει και αρχιζει να τσιριζει:
-Ειχα εισιτηριο αλλα μου το εφαγε ο μαυρος!!!
-Ναι, καλα, τι αλλο θα ακουσω κυρια μου
-Σας παρακαλω, αληθεια σας λεω, αυτος εκει ο μαυρος πεταχτηκε μου το αρπαξε και μου το εφαγε!!! Να ρωτηστε και τους αλλους που τον ειδανε!!
-(υπολοιποι επιβατες) Εμεις δεν ειδαμε τιποτα (παρτα μωρη κοτα μας εχεις φαει την ψυχη τοση ωρα)
-Κατεβειτε κατω κυρια μου, πρεπει να σας κοψω προστιμο
-Μα τι λετε;; Αληθεια σας λεω μου το εφαγε ο μαυρος!! Και δεν κατεβαινω σε αυτη τη σταση!

Αδικα φωναζε η κυρια. Και την κατεβασαν και της εκοψαν προστιμο και ο νεαρος πηρε την εκδικηση του χωρις να βγαλει λεξη.

Προσοχη στο γοριιιι-ιιιι-ιιιιι-ιιι-λα!


(Σημειωση: η φιλη Αλεξ επισημανε προς μεγαλη μου εκπληξη οτι την ιδια ιστορια ειδε και σε αλλο blog το οποιο δεν θυμοταν συγκεκριμενα. Εγω παντως δεν την διαβασα στο ιντερνετ, μου την διηγηθηκε φετος τα Χριστουγεννα η αδερφη μου η Θεσσαλονικια και πιστευα πως ηταν περισσοτερο urban legend και λιγοτερο πραγματικα γεγονοτα, χαιρομαι ομως που η πηγη μου διασταυρωθηκε και που οντως παιχτηκε τετοιο φοβερο σκηνικο! :)

10 comments:

Harry said...

Από τα καλύτερα...!

Ο Φοβερός said...

Ego esksa sto gelio PRIN diabaso to telos!

Auti i gria mou thimizi tin giagia mou.
Kapos etsi mourmourize (milage ston eafto tis dinata diladi) otan eixe episkefti mia proin mou spiti mas. (ego tin akouga, i proin den tin akouge eutuxos) - pio to paraptoma? I proin itan athinea! Xristos k' apostolos! Den itan ntopio to koritsi (san tin ntomates) :P

Kala na pathi i gria :p

snikolas said...

Μακάρι να είναι αληθινή ιστορία. :)

Θεία Δίκη said...

Αυτή η Γριά, η γαϊδούρα, καλά να πάθει. Κι εσύ, γιαβρί μου, μη μιλάς έτσι για τη γιαγιά σου.
Εγώ πάντως αυτήν την ιστορία την ξέρω από το Παρθεναγωγείο της Αργυρούπολης, που πήγαινα. Αλλά δεν έγινε στην Αθήνα. Στην Τραπεζούντα έγινε. Με μια Τουρκάλα, Βελιδέ χανούμ του καϊμακάμη, κι ένα αρμενόπουλο. Το καημένο, το σφάξανε, το γιαβρί μου, οι τσέτηδες του Τοπάλ Οσμαν, του σκύλου.

Anna said...

Harry ευχαριστω αν και η εμπνευση δεν ειναι δικη μου, αρα μαλλον ο νεαρος που εκανε το απιστευτο αξιζει τα συγχαρητηρια :D

Φοβερε, δηλαδη να μεινω ησυχη, δεν ειναι μονο η μανα μου που μιλαει μονη της...φιου, κι ειπα την χανουμε κι ειναι και νεα!

Νικολα, τι να σου πω, κι εγω δεν την πιστευα αλλα αφου την λενε κι αλλοι....

Καλωστηνα και τη θεια! (παρεπιπτοντως ευχαριστω για το "αφιερωμενο" ποστ). Απο ποτε οι θειτσες μπαινουν και στα ιντερνετια του διαβολου;; Βρε το καημενο το παλικαρι τον αρμενιο, στενοχωρηθηκα τωρα.

nanakos said...

Το γοριλλάκι είχε εισιτήριο;!

Anna said...

Φυσικα!! :DDD

NetKerveros said...

Αληθινή ή ψεύτικη η ιστορία είναι απίστευτα αστεία ... μου έφτιαξες την ημέρα :-)

Cérulaire said...

Η ιστορία είναι παρμένη από γερμανική ταινία μικρού μήκους που έχω δει πριν από 7-8 χρόνια. Θα προσπαθήσω να βρώ παραπάνω πληροφορίες.

Cérulaire said...

Ήταν εύκολο τελικά. Πρόκειται για την ταινία "Schwarzfahrer" (λαθρεπιβάτης, κατά κυριολεξία στα γερμανικά μαύρος επιβάτης) η οποία πήρε μάλιστα και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας μικρού μήκους το 1994. Το σενάριο είναι του Pepe Danquart. Περισσότερα στο http://www.imdb.com/title/tt0108056/ και στο
http://www.filmladen.at/vkat/v3244sch.htm