25.4.06

E οχι!!!

Update 2: Επειδη εγινε λιγο ντορος και με το δικο μου ποστ....

α) Το βιντεο ανεβηκε αρα δεν εχει νοημα το παρακατω.
β) Δε με νοιαζει αν καποιος γραφει ανωνυμα, ας κανει οτι θελει αλλα ας μην το κανει τρομερο θεμα με τα δικαιωματα περι ανωνυμιας του, δεν ειμαστε στα δικαστηρια, το παραπηραν σοβαρα μερικοι
γ) Θεωρω και θα συνεχισω να θεωρω ορισμενες συμπεριφορες ψωνιστικες αλλα φυσικα τα συγκεκριμενα ατομα δεν τα ξερω προσωπικα για να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη, συγνωμη αν σας εθιξα.
δ) Εχουν δικαιωμα (;) οσοι δε γουσταρουν να βγουνε απο τα βιντεο και τις φωτογραφιες που δημοσιευονται. Ή τελος παντων, ακομα και αν δεν το εχουν νομικα ας βγουνε για να μη μας ζαλιζουν.

Αυτο το ρημαδι το βιντεο το περιμεναμε πως και πως, ιδιως εμεις που δεν μπορεσαμε να παμε στο παρτυ. Κι ερχονται τωρα κατι υστερικοι περιεργοι και μας το χαλανε. Φτου σας! Χεστηκαμε για τη φατσα σας. Εμεις τα αλλα παιδια θελαμε να δουμε, τα φιλαρακια μας, την γενικη ατμοσφαιρα, ατομα που τοσο καιρο μιλαμε και νιωθουμε δικους μας ανθρωπους να περνανε καλα και να διασκεδαζουν. Τι παρανοιες ειναι αυτες; Περπατατε στο δρομο και βλεπετε παπαρατσι στους γιαπωνεζους τουριστες με τις καμερες; Στο διαολο με την ανωνυμια σας, κρυφτειτε πισω απο τα nicks αν θελετε ή ακομα καλυτερα κρυφτειτε σπιτια σας αν σας πειραζει να σας δουν δημοσιως αλλα μη μας το χαλατε στους υπολοιπους.

Σχολια στο ποστ των nylon.gr που προβλεπεται να αναψει για τα καλα η συζητηση.


Update: Το βιντεο ανεβηκε! Τρεχω να δω :)