18.5.06

Αχ καρδια μου!!!

Παλι ερωτευτηκα!
Ειναι κουκλος το μωρο μου! Κι αντρακλας βαρβατος! Βαγγελας με το ονομα, μαγκας, μεχρι που την ειχε αραξει τεμπελικα στα ζεστα και βαριοτανε να βγει να δει και τον κοσμο... αλλα τον βγαλαμε με το ζορι, οχι θα τον αφηναμε, ο κοσμος ολος να περιμενει κι αυτος να το παιζει βαρυς και δυσκολος.



Χαζοθεια, τι να πεις.... τον Αυγουστο θα παω να τον τσακισω στα φιλια!

17 comments:

alex said...

βρε βρε τον Βαγγέλα!
Τώρα γεννήθηκε;
Από το Πάσχα δεν τον περιμένατε;

Να σας ζήσει!

loukoumaki said...

Να σας ζήσει!

xryc agripnia said...

Αλλη μια χαζοθεια ξεπεταχτηκε!
Να σας ζησει-και με το μαλακο τα φιλια μην αρπαξεις και εσυ κανενα "μ'επρηξες",οπως εγω.

snikolas said...

Να σας ζήσει. :)

NetKerveros said...

Το πρώτο σου ανήψι; Να σας ζήσει.

Anna said...

Σας ευχαριστω πολυ! Δεν ειναι το πρωτο μου, τωρα ειμαι εις διπλουν χαζοθεια, αλλα με την ιδια αγωνια θελω να το δω. Κι οντως το περιμεναμε απο το πασχα αλλα μας το επαιξε δυσκολος γιαυτο και λεω αλλωστε οτι μας βγηκε τσαμπουκας και μαγκακος :Ρ

Anonymous said...

Να σας ζήσει ρε θειά αλλα πώς και απο που;Το πάσχα είδα την αδερφή σου και δεν είχε καθόλου κοιλιά(θα μου πεις τη ρούφαγε,αλλα γίνονται αυτά;).Αχ αυτο το κορίτσι,πάντα βιαστική σε όλα της.Ακόμα τη θυμάμαι μικρή να παίζει στην αλάνα με τα άλλα παιδάκια και να τους παίρνει τη μπάλα.Πότε τον βρήκε τον αντρα,πότε παντρεύτηκε και πότε φούσκωσε και ξεφούσκωσε ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω!!!θαύμα,τι άλλο μπορεί να πει κανείς(έχετε βάλει κρίνους στην αυλή;).Ή μάλλον έπιασαν τα τάματα που έκανε ο father.Τι φταίει κι αυτός;Με τα γόνατα έφτασε μέχρι την Παναγία στην Τήνο.Σειρά της ήταν να του ανταποδώσει τη χάρη.Μεγάλη η χάρη Tης!
Μ' αυτά και μ' εκείνα σκέφτομαι να βάλω και μωρουδιακά στη μπουτίκ.Μήπως σας τσιμπήσω κανένα φράγκο.Aντε buy something!

Νicola Beerman said...

...ρε συ γεννησε η αδερφη σου;

Νicola Beerman said...

...(μολις ειδα οτι ηρθα δευτερος στο αστειο,δεν εχει σημασια ,αρκει που το σκεφτηκα...)

Anna said...

Της ξαδερφης μου ειναι ρε βλημα!! Ακου την ρουφαγε την κοιλια και κρινους και θαυματα... Να δω τι αλλο θα σκεφτεις! Ακομα γελαω με την αφηγηση του γονυπετη Μιχαλη να παρακαλαει και να οδυρεται στη μεγαλοχαρη της Τηνου "εγω ποτε θα γινω παππους;;" :D
Δε μου λες, τα μωρουδιακα θα ειναι με μαιανδρους και ελληνικες κολωνες οπως οι μαλακιες που πουλας στους τουριστες;; Γιατι τοτε buy nothing! Φραγκο-killer!

Anonymous said...

Άτιμη γυναίκα...Όταν τα παίρνατε τα δωράκια σας δεν ήμουν φραγκο-κίλλερ...(1euro καθε καλοκαίρι τα τελευταία 7 χρόνια=....)Οσο γι αυτά που λες,δεν πιστεύω λέξη.Ικανές είστε να μου κρύψατε την εγκυμοσύνη για να μη με καλέσετε στα βαφτίσια.Γυφτάκια.
Αλλα ο καλός θεούλης μου έδειξε το μπλογκ σου.Δεν στα είπα όλα:Έμφανίστηκε στον ύπνο μου.Μέχρι εκείνη τη στιγμή το όνειρό μου είχε γυμνόστηθες Σουηδέζες να μου βάζουν λάδι στη μέγα άμμο.Ήταν μεσημέρι θυμάμαι.Ο ήλιος ψηλά να καίει και να ιδρώνουν τα ηλιοκαμμένα μας κορμιά.Τότε ξαφνικά βαρύς αχός ακούστηκε απο τα βάθη της θάλασσας και ένα σύννεφο ξεχύθηκε και κάλυψε την παρέα μας."Αααα" φώναξε μια απο τις Σουηδέζες."θα πάρουμε την Eurovision",αλλα κανείς δεν την πίστεψε.Το σύννεφο άρχισε να πυκνώνει και να πνιγει τις φωνές,ενώ μια σκοτεινή μορφή σχηματιζόταν μπροστά μου."θωμααα"...δεν απάντησα.Είχα χεστεί πάνω μου."θωμααα,δεν με ακούς τέκνο μου;..."."Ναι.Ακούω",ψελλισα."Η αλήθεια είναι εκεί έξω"απάντησε η φωνή."Μπες στο http://annasfe.blogspot.com/ και θα μάθεις όλα αυτά που επιμελώς σου έχουν κρύψει".
Ξύπνησα ιδρωμένος.Θες ο ήλιος,θες η ταραχή...μου πήρε ώρα να καταλάβω τι συνέβη.Η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα κάτι τέτοιο.Γιατί να μη μου το πείτε ρε γαμότο;Μ αυτη την απορία θα μείνω...
Κλείνοντας θα πρέπει να ενημερώσω τους πιθανούς πελάτες οτι το μαγαζί μας "δεν πουλάει μαλακίες για τουρίστες" και ότι θα βρουν σε μας καλές τιμές και επιλεγμένα προιόντα για κάθε γούστο.

alex said...

βρε τι συγγραφικό ταλέντο είναι ο Θωμάς!

Anonymous said...

Σε ευχαριστώ Αλεξ και με την πρώτη ευκαιρία θα με δεις και στο δικό σου μπλογκ!

Anna said...

Θωμα ειναι γεγονος πως το συγγραφικο σου ταλεντο μας εχει εντυπωσιασει ολους, αντε, δε φτιαχνεις κανα blog να εκφραστεις ελευθερα;; Αντε γιατι μου τρως τους αναγνωστες, βλεπω σε λιγο τον κοσμο να μπαινει για να διαβαζει εσενα αντι για μενα εδω μεσα :Ρ Το θεμα μας εξαλλου ηταν ο ανιψιος μου, πως σκατα το γυρισες σε γυμνοστηθες σουηδεζες ακομα το ψαχνω!!:)

Παρεπιπτοντως, 1 ευρω επι 7 καλοκαιρια μας κανει 7 ευρω... αν δεν μπορεις να κανεις ουτε τετοιους απλους λογαριασμους φανταζομαι τι κλεψιμο εχεις ριξει στους καημενους τους τουριστες!!

Anonymous said...

Αν δεν πεις την τελευταία κουβέντα δεν μπορείς ρε γαμότο!!!Δεν θέλω δικό μου μπλογκ ρε.Εδω θα γράφω και αν θέλεις σβήσε τα.Φασιστόμουτρο

Anonymous said...

Ασε που με τελείωσες με το moody.Ωραιες εποχες ρε γμτ.Αν εχεις και καμια φωτο. βαλε στο post.Για να καταλαβουν.
Και κάτι ακόμα.Όταν είπα για πιθανούς πελάτες,δεν ήθελα σχόλια του τύπου:"τι κλεψιμο εχεις ριξει στους καημενους τους τουριστες".Για μένα και την επιχείρηση μου δεν ύπαρχουν τουρίστες.Όλοι είστε το ίδιο.Δεν είμαι ρατσιστής ρε γμτ.Θα ήθελα να ανακαλέσεις και να πεις για όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασες στο μαγαζί μου.Για τα ατελείωτα απογεύματα που εξυπηρετούσαμε τους πελάτες μου και φροντίζαμε πάντα να γυρίσουνε σπίτι τους ευτυχισμένοι και να νομίζουν ότι είναι καλοί στα παζάρια!!!

Anna said...

Ενταξει ενταξει ανακαλω!!! Λυσσα!!! Παιδια, ο θωμας στο μαγαζι κερναει καφε φραππε ωραιοτατο και εχετε και την δυνατοτητα να κοροιδεψετε διαφορους ξενους αγγλους, ιταλους, γερμανους που μπαινοβγαινουν και δοκιμαζουν παρεο και καπελα. Τα περναμε πολυ ωραια, ελατε!

Το κομματακι του σχολιο σου που παει για το Moody το ανεβαζω στο αλλο ποστ :Ρ