26.9.05

Αλλοπροσαλα πλασματα οι Ελληνες

Μια ματια στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα αρκει για να σας πεισει (οχι φυσικα οτι καμια 500αρια μπλογκερς εκφραζουν την πλειοψηφια, λεμε τωρα)

Κερδιζουμε. Χαιρομαστε (αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αλλοι καθολου). Αυτοι που χαιρονται περισσοτερο επιτιθονται σε αυτους που δε χαιρονται καθολου λεγοντας τους μιζερους και μαλακες. Αυτοι που δε χαιρονται καθολου επιτιθονται σε αυτους που χαιρονται πολυ λεγοντας τους ανεγκεφαλους και αποχαυνωμενους απο το αρτον και θεαμα. Αυτοι που χαιρονται λιγο νιωθουν τυψεις που γενικα δεν τους ενδιεφερε πολυ το θεμα ωστε να χαρουν πολυ αλλα τους εχει συνεπαρει το κλιμα και δεν μπορουν και να μην χαρουν καθολου.

Ισως αν τελικα δεν κερδιζαμε να υπηρχε λιγοτερο χαος και μπερδεμα.

Καλε μου θεουλη, εσυ που απο οτι λενε εβαλες το χερακι σου, μας αρκει η δευτερη θεση την επομενη φορα, σε παρακαλω μη μας μπερδευεις αλλο, δεν εχουμε μαθει να κερδιζουμε και μας πεφτει βαρυ.

5 comments:

J95 said...

Αυτοι που δε χαιρονται καθολου επιτιθονται σε αυτους που χαιρονται πολυ λεγοντας τους ανεγκεφαλους και αποχαυνωμενους απο το αρτον και θεαμα

Α όχι, εγώ αμύνομαι. :)

Marina said...

Εμένα μου αρέσουν αυτοί που δεν τολμάνε να χαρούν για την Ελλάδα αλλά λένε διάφορες μαλακίες..κερδίσαμε επειδή κάνανε οι Γερμανοί πολλά φάουλς..

Να χαίρεσαι να δέρνεις

Anna said...

Βατραχο, δεν αναφερομουν σε σενα προσωπικα, αλλα σε αυτους που επιτιθονται με αντιστοιχες ατακες. Αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος του ποιος ξεκινησε πρωτος και ως γνωστον, η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.

Μαρινα, απο μαλακιες παλι αλλο τιποτα. Οι εθνικιστικες μου τη δινουν γενικα περισσοτερο αλλα και αυτες που υποτιμουν τον αντιπαλο επισης, ειτε με τον τροπο που λες εσυ, ειτε απλα κοροιδευοντας τον.

Anonymous said...

"Ο Θεός είναι Έλληνας"
"Ο Θεός έβαλε το τελευταίο τρίποντο, γκόλ, το δωδεκάρι της Τουρκίας κτλ"
"Οι Έλληνες έχουν στο DNA τους την πρωτιά"

Ναι...την πρωτιά στην ανεργία, στην τιμή του πετρελαίου, στον πληθωρισμό κτλ κτλ...

Ευχαριστούμε Θεούλη μας που μας έχεις σε όλα πρώτους.

Μα πόσο αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει κάτι τέτοια;;;

Αρκετά πια.
Δεν μπορώ να ακούω άλλες μαλακίες από τους "περήφανους" Ελληνάρες.

kat.@ said...

nomizw pws den xreiazetai kaneis na provlimatizetai panta tooooooooso poli. Oute kai na dinei toooooooosi simasia agapite vatraxe. kamia fora arkei na xairesai i na lipasai, xwris oute na aminesai oute na epitithesai.