23.9.05

Γενεθλια και μοναξιες



Το blogακι μου γιορταζει σημερα τα πρωτα του γενεθλια!! Δε φανταζομουν ποτε οτι θα το κραταγα τοσο καιρο. Τωρα βεβαια ισως θα περιμενατε να κανω μια φιλοσοφικη αναλυση του γιατι γραφω και τι χρησιμο εχω αποκομισει απο αυτην την εμπειρια και μπλα μπλα μπλα αλλα βαριεμαι, γιορτινη μερα, τετοια βαρετα πραγματα θα λεμε;

Απο την αλλη με εχουν πιασει οι μοναξιες σημερα. Ειναι αργια εδω, ειναι οι γιορτες της Βαρκελωνης. Κατεβηκα μια βολτα στο κεντρο νομιζοντας οτι θα πιω καπου εναν ηρεμο καφε αλλα γινεται χαμος απο τον κοσμο και ως γνωστον αναμεσα σε πολυ κοσμο νιωθεις ακομα χειροτερη μοναξια. Οχι οτι εχω κατι κατα των αργιων, υπεροχες ειναι αν εχεις κατι να κανεις, να πας μια εκδρομουλα, να ξενυχτησεις χωρις να εχεις να ξυπνησεις πρωι την αλλη μερα, να χουζουρεψεις σπιτι ή να μαζευτεις σε σπιτια φιλων. Αν ομως δεν εχεις κανενα ιδιαιτερο σχεδιο ειναι απλα μια βαρετη επιμυκηνση ενος ετσι κι αλλιως νεκρου σαββατοκυριακου.

Παλι καλα που κανονισα να παω cinema το βραδυ με τη συγκατοικο, η οποια καλη χρυση αλλα πολυ υπνο ρε παιδι μου! Σηκωνεται στις 11, τρωει πρωινο, κανει τσιγαρο, ξανακοιμαται. Σηκωνεται στις 13, φτιαχνει μεσημεριανο, χαζευει στην τηλεοραση καμια ωριτσα, ξανακοιμαται. Τωρα πηγε 18 κι ακομα δε ξυπνησε. Αυτο θα πει ισπανικη σιεστα! Τελος παντων, μπορει απλα να απολαμβανει την αργια της (αυτο που θα επρεπε να κανω κι εγω αντι να τριγυρναω σαν τη τρελη).

Ασχετο: ειδα στις ειδησεις οτι νεκρωσε το Τεξας, εγκαταλειψανε ολοι τα σπιτια τους (παλι καλα, αυτη τη φορα τους εκοψε περισσοτερο), αλλα αυτο με το οποιο γελασα πολυ ηταν κατι πανο κρεμασμενα στα εγκατελειμενα σπιτια που λεγανε "Go away Rita". Τωρα συγνωμη, εχεις πραγματικα την εντυπωση οτι η Ριτα θα σε ακουσει;;; Κι εκτος αυτου, το πρωτο πραγμα που θα σκεφτοταν ενας φυσιολογικος ανθρωπος οταν κινδυνευε η ζωη του και το σπιτι του θα ηταν να βαλει ενα πανο για να "ξορκισει" τον τυφωνα;; Τι να πω...τετοια κανουν και μετα αναρωτιουνται γιατι εχουμε τετοια ιδεα γι'αυτους.

10 comments:

Anonymous said...

Και εδω η μοναξια με περιτριγυριζει,αλλα ελπιζω να την καταπολεμησω πηγαινοντας στο τελος του αλλου μηνα Ελλαδιτσα.Εχω να παω 9 μηνες,στους 10 θα παρω βραβειο μου φαινεται!!!

Anna said...

Τυχερε!!

Αν και με 10 μηνες σιγουρα το αξιζεις το βραβειο, κατερριψες και το ρεκορ του Κωστη που ηταν 9 :)

Anonymous said...

Και θα ειναι και @αμω τα βραβεια! Παιρνω πτυχιο στις 18 Οκτ. και μετα με τη μια θεσσαλονικη για 10 μερουλες και μετα ξανα τα κεφαλια μεσα! Κοσμας
P.S. Νομιζω οτι αν η συγκατοικος σου γνωριζε τον συγκατοικο μου,θα πεφταν στοιχηματα ποιος θα κοιμηθει περισσοτερο!

Anna said...

Χμμ, με προβληματισες τωρα.
Αφου περνεις πτυχιο γιατι δεν το γλεντας λιγακι (=κανενα χρονο) και να στρωθεις μετα στη δουλεια;;
Βρε κατι ορεξεις που εχετε οι σημερινοι νεολαιοι :ΡΡΡ

Αντε βρε, συγχαρητηρια για το πτυχιο και καλα κουραγια!

Υ.Γ: Ρε συ, μπας και πασχουν απο ναρκοληψια ή τιποτα τετοιο; Να το ερευνησουμε το θεμα. Βλεπω σε πρωτης ταξεως συγκατοικο κι εσυ, φανταζομαι γλεντια! Να σου πω, τουλαχιστον ειναι ησυχοι.

Anonymous said...

Λες?Να σβησω το μηχανημα για κανενα χρονο,ε μην παθει και καμια υπερφορτωση, ωστε να βρω χρονο φτιαξω το δικο μου μπλογκ?

Νicola Beerman said...

το πιο δυσαρεστο με αυτους που ζουν σε περιοχες που πλητονται απο τυφωνες ειναι οτι πρεπει να εχουν στην ακρη αρκετα χρηματα για να ξαναχτισουν το σπιτι τους

Anna said...

Τωρα κατι μας ειπες :Ρ

Κανεις δεν λεει οχι, ειναι κριμα οι ανθρωποι και σιγουρα ειναι μεγαλη η καταστροφη που τους βρισκει. Εγω απλα σχολιασα τα πανο.

Κωστής said...

Φτου!!!

Ώστε έχασα την πρωτιά; 9 μήνες και 12 μέρες για το τίποτα;

Πάντως, αν έχεις μάθει τι καιρό έχει εδώ, καταλαβαίνεις πόσο τα έχω πάρει!!!

Anna said...

Καλα να παθεις ρε! Σας τιμωρει ο καλος θεουλης που με αφηνετε εδω μονη μου κι εσεις πινετε φραπεδες και ουζα! Κοσμα τα βλεπεις; Κατεβα ρε τωρα Ελλαδα αν τολμας!! :)

Κωστη μη μασας. Ακομα και με βροχη 10 μερουλες στην πατριδα ειναι 10 μερουλες στην πατριδα, αξιζει τον κοπο να χασεις το βραβειο. Εξαλλου εσυ συνηθισμενος εισαι.

"Κι εμενα τι με νοιαζει, εδω εχει παντα ηλιο" ;)

alex said...

Πότε πέρασε ένας χρόνος...